ЦСКА Москва и Урал не се победиха в мач от 20-ия кръг на руската Премиер лига. Мачът завърши при резултат 1:1, но гостите повече могат да съжаляват, че изпуснаха победата. Като титуляр за Урал започна българинът Николай ДИмитров, но той бе заменен в 73-ата минута.

Урал откри резултата в 73-ата минута, когато Ерик Бикфалви получи пас в наказателното поле и със страхотен удар от воле реализира.

В първата минута на добавеното време обаче ЦСКА се добра до равенството. Кристиян Бистрович центрира в наказателното поле, където Марио Фернандес овладя на гърди и с мощен удар от въздуха вкара за 1:1.

Така двата тима поделиха по точка, като ЦСКА заема 3-ото място в класирането с 35 точки. Урал пък се намира на 6-ата позиция с 25 точки.

В друг мач от 20-ия кръг на руския шампионат Спартак Москва спечели столичното дерби с Динамо Москва, постигайки успех с 2:0 в гостуването си на стадион "VTB Arena". По този начин червено-белите прекъснаха серията си от три мача без загуба и започнаха новата година по най-добрия възможен начин с три точки в актива си.

Спартак поведе в резултата в 29-ата минута, когато Зелимхан Бакаев комбинира с Александър Соболев, след което финтира двама защитници и вкара за 0:1.

В 62-ата минута гостите организираха нова хубава атака с по едно докосване, този път Бакаев изведе Роман Зобнин на стрелкова позиция и той прати топката в мрежата за 0:2.

В друга среща Локомотив (Москва) спря устрема на Зенит и удържа нулево реми в гостуването си в Санкт Петербург от 20-ия кръг в руската Премиер лига. Срещата на стадион "Петровский" не предложи твърде много емоции на зрителите. С това реми бе спряна серията от 4 поредни победи на домакините.