В последните месеци усилено се говори, че целта пред собственика на американския Интер Маями – Дейвид Бекъм, е да привлече в клуба едни от най-големите имена във футбола. Разбира се, когато говорим за „най-големите”, на първо място изплуват имената на Лионел Меси и Кристиано Роналдо.

Двамата играчи, които са на върха в последните повече от 15 години съвсем скоро ще започнат да търсят ново предизвикателство в кариерите си, а моментът, в който вероятността да пробват нещо различно и екзотично, не е никак далеч.

Gulliver/GettyImages
100 снимки

Примерите за това са безброй. Мнозина големи имена в последните години пробваха късмета си на дестинации като САЩ, Китай и ОАЕ.

„Лео Меси и Кристиано Роналдо са споменавани от медиите. Те са на върха във футбола и бяха най-добрите в последните 15 години заради упорита работа. Не можем да говорим за много късмет. Всеки играч, който дойде при нас трябва да е подходящ за отбора, да е амбициран и да иска да печели. С когото и да преговаряме, трябва да сме сигурни, че това е приоритет за нег. Разбира се, ние винаги искаме да  привлечем страхотни играчи. Маями е страхотно притегателно място за всеки. Именно такива играчи се опитваме да доведем тук”, коментира Дейвид Бекъм.

В Интер Маями вече играят имена като Гонсало Игуаин и Блез Матюиди.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.