Вратарят на Манчестър Юнайтед и легенда на Барселона Виктор Валдес едва завърши трансфера си в белгийския Стандард Лиеж, но вече се появиха и първите съмнения относно неговото привличане. Те дойдоха от крилото Матийо Досеви, който не се притесни да сподели опасенията си.

Испанският ветеран подписа с „червените дяволи“ в началото на 2015 година въпреки, че не бе играл футбол от почти година. Почти веднага обаче започнаха проблемите му с мениджъра Луис ван Гаал, който по всякакъв начин опита да се освободи от неговото присъствие.

Така в крайна сметка се стигна до преотстъпването му в белгийския гранд, където може би също няма да му е по-леко.

„Разбира се, Виктор Валдес е страхотен играч. Аз обаче сериозно се чудя дали всъщност имаме нужда от него. Според мен не“, коментира роденият във Франция Досеви.

„Тук разполагаме с великолепен вратар като Гийом Юбер. Той е фанстастичен. Гийом показа някои брилянтни моменти под рамката за нашия клуб и всички играчи са твърдо зад него. Това е нормално – благодарение на Гийом ние имаме шанс да играем финал за Купата на Белгия. Така че защо, по дяволите, трябва да му търсим заместник?“, запита риторично футболистът на Стандард.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS