Българският голмайстор на Жетису Мартин Тошев се сгоди по време на пандемията. Въпреки че е далеч от България, играчът на казахстанския отбор предприе важната крачка в живота си, отправяйки романтичното предложение към любимата си Надя Кузева. Дни, след като навърши 30 години, Тошев получи заветното "да" от половинката си.

Тя е приела без да се колебае, а близките и приятелите на бъдещото семейство очакват с нетърпение датата на сватбата.

"Мислех си, че най-щастливият ми ден беше онзи, в който те срещнах и се влюбих в теб, но се оказа, че най-щастливият ми ден бе, когато пожела да останеш с мен завинаги! Момент, който ти, Мартин Тошев, го направи по най-съвършения начин, въпреки изолацията, въпреки 24-часовото време заедно. Благодаря ти, че избра точно този момент и мен! Обичам те!", написа в социалните мрежи Кузева.

"Животът е прекрасен, благодарение на теб, любима моя! Благодарение на твоята обич, загриженост и отдаденост. Правиш трудните неща, да са ми лесни, а невъзможните, възможни, защото в твоите очи, имам целия свят! Благодаря ти, за всичко това, което си, а ти си ми всичко! Обичам те!", сподели Тошев във Фейсбук.

Двамата живеят заедно от доста време. Надя последва любимия си и в Талдъкорган (близо до столицата на Казахстан - Алмати).