Българският национал Георги Миланов ще се върне на терена най-рано до една седмица, обяви старши треньорът на ЦСКА Москва Леонид Слуцки. Миланов има болки в адукторите, като в момента германски лекари му поставят инжекции, които да облекчат състоянието и в същото време да му помогнат за по-бързото връщане на терена.

Причина за проблема е пренатоварване и напрежение, за което явно Миланов не е бил подготвен в ранна футболна възраст в първия си клуб, смятат хората в руския гранд. В понеделник българският полузащитник ще бъде в Мюнхен за въпросната интервенция, а след нея ще има яснота и за завръщането на терена.

Но едва ли ще може да поднови тренировки по-рано от седем дни. Още един футболист от московския армейски клуб е с проблеми и това е Дима Ефремов, за когото Слуцки се надява да бъде готов до две седмици.

"Като изключим тези двама състезатели, останалите 25 футболиста в групата са на разположение. Ще ги чакаме според сроковете на рехабилитация да се върнат в общата група, каза още специалистът./БТА