Българският национал Георги Костадинов не беше оставен да почива в състава на руския Арсенал, въпреки че се върна от ангажиментите си с представителния състав на "лъвовете". Дори напротив, той започна като титуляр в гостуването на Краснодар. 

Гостите от Тула обаче отнесоха звучен шамар в тази битка. Те паднаха с 0:3, въпреки че родният полузащитник прекара на терена времето от първата до последната минута. Усилията му обаче не се увенчаха с успех. 

В 40-та минута Масиел Вандерсон откри резултата за Краснодар, преди всичко да бъде решено три минути след началото на втората част след попадението на Иван Игнатиев. Крайният резултат беше оформен от Магомед-Шапи Сюлейманов в 76-та минута. 

Шарл Каборе получи втори жълт картон от състава на Краснодар в последната минута на редовното време, но това просто нямаше как да повлияе на крайния изход на резултата и домакините се поздравиха със заслужен успех. 

След тази развръзка Краснодар излезе на втората позиция с 29 точки, на две зад лидера Зенит, който тепърва ще играе мача си от 15-ия кръг. Арсенал Тула е със 17 точки и е само с три над зоната на баражите за оцеляване.