Футболните прогнози са най-търсени от хората, които залагат на спортни събития. Всички залагащи искат да намерят добри прогнози, благодарение на които да увеличат доходите си. Разбира се с прогнози с добра успеваемост всеки човек може да печели повече. Има сайтове, които напълно безплатно предлагат качествени съвети за залагания на най-популярната игра – футбол. Сред тях е сайтът BGPrognozi.Info, който от много години присъства в интернет и всеки човек може да погледне за футболни прогнози в него. Всичко става много лесно като просто трябва да заредите този уеб адрес, за да намерите качествени обосновани прогнози за днес и утре. В сайта ще се ориентирате много лесно – в това сме сигурни, тъй като дизайнът му и разделите са много добре подредени и вие няма да имате никакви проблеми да имате достъп до футболните прогнози, които се публикуват от добри типстъри. Ако все още не сте намерили вашият сайт за добри футболни съвети за залагане, то БГПрогнози е вашето място. Нека първо разгледаме по-детайлно кои са основните характеристики на добрите футболни прогнози.

На какво трябва да наблегнете, когато търсите футболни прогнози?

1. Висока успеваемост – Няма как да печелите без висока успеваемост на прогнозите. Това е най-важният фактор при търсенето на футболни прогнози. Вие може да посещавате много сайтове за футболни анализи и съвети за залагания, но ако прогнозите не са с добра успеваемост, то трябва да продължавате да търсите нови, където да намерите екип от добри типстъри, които предлагат наистина добри прогнози с над 70% успеваемост. Никой не може да предложи прогнози с успеваемост над 90%, така че просто не търсете такива сайтове и специалисти.

2. Коефициенти – Добрите сайтове за футболни прогнози, сред които и BGPrognozi.Info, предлагат мачове с добри коефициенти – 1.70, 2.00 и т.н. Смешно е да залагате на коефициенти от рода на 1.10 или 1.15 и да се доверявате на такива сайтове за прогнози. Дори и анализите за срещите да са добри и да има богата информация, то вие в крайна сметка трябва да обърнете внимание на коефициентите. Също така може да използвате информация, за да си направите ваш извод за крайния изход на двубоя и ако коефициентът в даден сайт е нисък, то може да заложите на по-добра опция с висок коефициент над 2.00, щом сте прочели информацията за срещата и сте направили собствена преценка.

3. Информация за контузезни / наказани играчи – Обоснованите футболни прогнози е важно да включват информация за липсващите футболисти в отборите. Това е много важно при онлайн залагането. Например в BGprognozi винаги може в анализите за двубоите да видите дали някой ключов играч за отборите ще отсъства. Това е от голямо значение за крайния изход на двубоя. Например представете си, че в дадена среща няма да играят двама от най-добрите нападатели на отборите. Тогава е малко вероятно да се очакват много попадения. Със сигурност предвид тази информация прогнозата ще е обоснована на друга опция, защото в противен случай няма да има никаква логика. Така може да различите добрите сайтове за футболни прогнози и онлайн залагания.

4. Информация за провеждането на двубоя – Това може би е най-маловажния фактор при анализирането на мачове – кога и къде ще се проведе срещата. Информацията се дава за улеснение на играчите, които така могат да разберат колко време имат до началото на мача и дали вече са излезли стартовите състави за срещата. Все пак добрите сайтове за залагания и прогнози предлагат на читателите си подобна информация, която се включва само в обоснованите футболни прогнози.

Какви са видовете прогнози в сайта БГПрогнози.инфо?

Когато влезете в сайта, на началната страница вие ще видите основните раздели - "Вип Прогноза", "Топ Залози", "Футбол свят" и "Обосновани". В тези всички раздели вие може да намерите прогнози. Най-актуалните обосновани футболни прогнози се качват в раздел "Обосновани", който може да бъде отворен само с един клик. Също така мачовете за деня се виждат и на началната страница. Вие може и оттам да отворите дадена среща като се ориентирате по датата на двубоя. Екипът на сайта предлага и топ залози за дадения ден.  Когато отворите страницата ""Топ Залози", вие ще видите Топ 3 футболни залози за днес. Двубоите винаги се актуализират и вие ще намерите съвети за залагания за предстоящите срещи в следващите 24 часа. В таблицата с мачове всеки играч може да се информира от кое първенство е срещата – например дали двубоя е от Висшата лига, Лига Европа, Световно първенство, Серия „А“ и т.н., какъв е залогът  (знак 1 за краен изход, двоен шанс Х2, над 2.5 гола и др.), какъв е коефициентът и в кой букмейкър може да бъде заложен този мач.

Efbet е сред най-добрите сайтове за спортни залагания, които предлагат всички интересни мачове за залози. В Ефбет вие ще намерите най-актуалните срещи за деня, като може да направите залог на добри коефициенти. Всеки обичащ онлайн залозите трябва да има ефбет регистрация. Също така може да залагате и на живо, ако сте изпуснали началото на прогнозирания мач.

BGprognozi има и още много полезна информация в своя сайт. Вие може да видите актуалното класиране във всяко едно първенство чрез раздела на началната страница „Класиране“. Също така има много полезни статии за залаганията и за букмейкърите. Всеки играч може да научи много от статиите в сайта, които са свързани със спортните залагания. На пръв поглед те не се виждат на началната страница, така че трябва да ги потърсите малко по-долу в сайта – раздел "БОНУСИ И БУКМЕЙКЪРИ". Там може да се информирате и за бонусите за нов клиент, които онлайн букмейкърите предлагат. В този раздел има и стратегии за залагане – например на над 2.5 гола, на азиатски хендикап, на корнери и други.

БГПрогнози.инфо предлага на своите посетители и страхотна игра с прогнози. В нея всеки месец се раздават уникални награди под формата на безплатни залози в онлайн букмейкър. За да се участва в играта няма никаква такса. Просто трябва да си направите бърза регистрация в сайта и може да започнете да правите прогнози на футболните срещи. В играта може да следите временното класиране, да видите какви са вашите минали залози и да следите вашия точков баланс, който е от значение дали в края на месеца ще сте сред победителите. Ако сте в челото на класирането, то със сигурност ще получите награда!