“Случвало ми се е да сънувам, че съм гол на терена, защото съм забравил дрехите си. Сега това ми се случи наистина. Все пак е работа и исках да я свърша. Просто трябваше да свалим робите и да скачаме,” това споделя Бен Олсен, футболист от американския отбор ДиСи Юнайтед, относно изживяването си по време на заснеманите на голите снимките за списанието на ESPN.

Очаква се броят да излезе в петък, ако разбира се, Олсен не изпълни заканата си да изгори всеки брой в града, пише viewsofia.com. Списанието продължава традицията си да снима голи спортисти, след като в предния брой се появи тенисистката Серена Уилямс без дрехи.

Снимките са правени в изключително горещ ден, когато шестимата футболисти от ДиСи Юнайтед е трябвало да се появят на терена с халати на ESPN. Видимо притеснени футболистите започнали да се ослушват, когато Олсен казал: „Имам работа за вършене. Това все пак е част от задачата, да свалим халатите.”

Попитан за реакцията на близките си относно голата фотосесия, футболистът казва: „Предполагам, че съпругата ми ще реагира като всеки друг, кой иска да види съпруга си гол във вестника?”.

„Тя ме е виждала гол преди, вярвате или не” шегува се Олсен и добавя:„Майка ми е не е много доволна. Тя ще трябва да обяснява за това в католическата църква, която посещава.”

Оказва се обаче, че футболистите нямат проблеми със събличането. „Знаете, ние спортистите прекарваме много време без дрехи в съблекалните. Никога не се притесняваме от това да сме голи, и момчетата казват, че аз съм най-малко притеснителния,” добавя той. „Отхвърлях предложенията на много хора да позирам гол и най-накрая се уморих да отказвам,” допълва откровенията си Олсен. „Казах, добре, ще направя една. И повече никога няма да го направя отново.”