От 2-и до 5-и март привърженици на Арсенал от цялата страна се събраха в град Шумен, за да отбележат десетата годишнина от основаването на местната структура на фенклуба на Арсенал в България в града. 

За разлика от своите любимци на терена, домакините се бяха постарали да очароват гостите си от цяла България с изумително добра организация. Богатата и разнообразна програма през трите дни беше съпроводена с редица коя от коя по-интересни изненади. 

В началото всички присъстващи бяха посрещнати с подарък значка и гривна, а при всеки следващ момент изненадите ставаха все по-приятни. Чрез томбола бяха разпределени две шапки и два шала от значими за всеки фен събития, както и възпоменателна монета за рекордните 13 купи на Англия.

Голямата изненада по случай десетата годишнина на клон Шумен беше осигурен от фен клуба билет за произволно избран домакински мач на Арсенал до края на календарната година, който отпътува с най-големия късметлия за Стара Загора.

Срещата на феновете на Арсенал от цяла България в Шумен донесе много приятни емоции, за които присъстващите вече разказват с пламтящ ентусиазъм.