Изпълнителният директор на Астана Кайсар Бекенов заяви, че ръководството на клуба възнамерява да предложи нов договор на Станимир Стоилов. Българският специалист изведе отбора до три последователни шампионски титли.

„Настоящият договор на Станимир Стоилов е за още една година. По принцип една година е достатъчно време, за да започнем преговори за неговото продължаване. Имаме визия да продължим сътрудничеството си със Станимир“, коментира Бекенов пред телевизия „Atameken Business“.

„Той се интересува от работата в Казахстан и иска да остане при нас. Разбира се във футбола всичко може да се промени много бързо, а ние не може да изключим нищо. Аз мисля, че между Астана и Станимир няма пречки за продължаването на сътрудничеството“, добави изпълнителният директор на Астана.

„Ние трябва да задържим Станимир и да продължим работата с него. Сега той е на почивка след тежкия сезон, но в близките дни ще започне подготовка за новия. В началото на пролетта ще стартираме преговори за подновяването на договора му“, каза още Кайсар Бекенов.