Популярната във футболните среди Елизабета Каналис, която се прочу с многобройните си връзки с играчи, вече е далеч по-интересна на папараците. Красавицата е следена много повече, заради връзката си с Джордж Клуни, но и не само.. Елизабета обича да си почива, а когато прави това на плажа, определено има какво да се види. В края на изминалата седмица тя реши да разпусне заедно с приятелката си Синди Крауфорд и нейния съпруг в Мексико, но без Клуни.

31-годишната Елизабета и 43-годишният бивш супермодел показаха прелестни тела в бански, като не пропуснаха да поплуват и в басейна. Няколкодневната почивка се състоя във вилата на Синди Крауфорд и нейната половинка.

Само няколко дни по-рано г-ца Каналис и Джордж Клуни бяха засечени да се забавляват в суши-бар в Рим.

Според жълтите издания красавицата стои в основата на развода на треньора на Интер - Жозе Моуриньо. Освен това преди години тя излизаше с Кристиан Виери. В края на 2008 година пък разби сърцето на младия играч Реджиналдо.

Преди няколко дни Елизабета Каналис бе отседнала в един и същи хотел с Кларънс Зеедорф и поради многото й връзки с футболисти отново се прокрадна мнение, че може да се е зародило нещо интересно.