Крилото на Фейенорд Елжеро Елиа отхвърли отправените му обвинения в нападение над 26-годишен мъж пред кметството в Ротердам. Футболистът също така заяви, че смята да продължи тренировки със своя тим.

Според холандските медии случката се е разиграла миналия четвъртък, когато Елиа и негови приятели са излезли да отпразнуват победата с 3:1 над АЗ Алкмаар. 29-годишният футболист пропусна заниманията на своя тим в понеделник и вторник, понеже даваше показания пред полицията. От утре обаче той отново подновява занимания.

„Никого не съм нападал, но беше много глупаво от моя страна да се поставя в ситуация, която да повдигне съмнения към мен“, коментира играчът пред клубния сайт. „Винаги трябва да се стремиш да не попадаш в такова положение, особено ако си футболист. Аз не направих така и се извинявам на клуба и феновете.“

„Незабавно приемам наложената ми от клуба глоба, защото не биваше да излизам по заведения след победата над АЗ. Никога нямаше да попадна в подобна ситуация, ако си бях останал вкъщи“, добави Елиа.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS