Сръбският национал Душко Тошич е бил атакуван тази сутрин по време на тренировка в най-големия парк в Белград – Калемегдан. Заедно с него са били още няколко негови колеги.

Неприятният инцидент е приключил благополучно за футболистите благодарение на бързата реакция на полицията. Пострадала е една жена, която минавала случайно.

Самият футболист потвърди по-късно за инцидента, разкривайки че нападателите, които са били въоръжение с ножове и електрически шокове, са били арестувани. Те се оказали непълнолетни.

„За да прекратя всякакви спекулации, искам да заявя, че е вярно, че аз и моите колеги футболисти (трима от които са чужденци), бяхме нападнати тази сутрин по време на тренировка в Калемегдан. Бяхме нападнати от голяма група хулигани, които бяха въоръжени с електрически шокове и ножове”, написа Тошич в Instagram.

“За щастие всичко завърши без последствия. Полицията реагира навреме и арестува нападателите, които за съжаление успяха да нанесат сериозни наранявания на жена, която минаваше случайно”, допълни фубтолистът.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.