Новоназначеният мениджър на Глазгоу Рейнджърс Стивън Джерард може да стартира кариерата си рисков ход, пише „Скотиш Сън”. Изданието подозира, че бившият английски национал може да нареди продажбата на един от водещите футболисти на тима – Джош Уиндас.

Както се знае, от години финансите са деликатна тема за колоса на шотландския футбол, който още не може да си стъпи на краката след кризата и административното си изхвърляне по долните дивизии. В тази връзка Джерард може би ще се окаже принуден да продава футболисти, за да финансира потенциалните си летни попълнения.

За без пари Джерард пълни Рейнджърс с бивши съотборници

Факт е, че 24-годишният Уиндас има своите критици, но никой не може да отрече, че се наслаждава на крайно продуктивен сезон. Атакуващият халф има 17 гола в 40 мача на всички фронтове и определено е сред футболистите, които правят разликата.

Списъкът с потенциални напускащи Рейнджърс изглежда дълъг, но ходът с евентуална продажба на англичанина срещу прилична сума ще бъде добър знак. Особено ако Джерард използва контактите си, за да уреди играч, който е по-добър от Уиндас.