Легендарният нападател на Цървена звезда и на бившия национален отбор на бивша Югославия по футбол Драган Джаич във вторник бе избран за председател на деветчленна работна група, която ще ръководи Цървена звезда до края на есенния дял на футболното първенство на Сърбия.

Деветчленната група бе формирана след оставката преди два дни на президента на Цървена звезда Владан Лукич. Така легендарният Драган Джаич след осем години отново се върна в Цървена звезда, където бе изпълнителен директор по времето, когато отборът стана европейски и световен клубен шампион през 1991 година.

"Върнах се в Звезда само за този период, а какво ще стане след това, ще видим, каза днес Драган Джаич пред журналисти. Аз ще работя само на спортно ниво". Джаич каза, че днес се е срещнал със старши треньора Александър Янкович, а в петък ще разговаря с футболистите, за да ги мотивира преди вечното дерби с Партизан в събота.

Партизан е лидер в сръбското първенство с 8 точки аванс пред Цървена звезда, която е на второ място във временното класиране на футболното първенство на Сърбия.