Екзекуторът на Левски в предварителните кръгове на Шампионската лига Тампере Юнайтед спечели Купата на Финландия, след като във финалния двубой победи Хонка с 5:3 след изпълнение на дузпи във финала за трофея.

Още в 30-ата минута на срещата Тампере остана с човек по-малко на терена, след като червен картон получи Саволайнен. В 48-ата минута и Хонка трябваше да даде жертва, след като пътя към съблекалните заради червен картон пое и Векстрьом.

Така мачът бе доигран в числено намалени състави и на двата отбора. Хонка поведе в резултата с гол на 60-ата минута на срещата и това попадение можеше да се окаже победно за тима, ако в последната 90-а минута Сипилайнен не бе изравнил за 1:1. С този гол в последната минута мачът бе пратен в продължения, където Тампере поведе с 3:1 след голове на Хининен в 95-ата и Минти в 101-ата минути. Хонка обаче успя да изравни до 3:3 с попадения на Яласто в 114-ата и Сааринен в 116-ата минути. При изпълнението на дузпи играчите на Хонка успяха да отбележат само веднъж, докато тези на Тампере вкараха на три пъти от бялата точка и триумфираха с Купата на Финландия, дублирайки по този начин спечелената си по-рано титла на страната.