76-годишният Драган Джаич бе избран за президент на Сръбския футболен съюз. Той бе единственият кандидат за поста, след като ден преди изборите бившият капитан на Манчестър Юнайтед – Неманя Видич, оттегли кандидатурата си.

На изборното заседание присъстваха 78 делегати, като всички те единодушно гласуваха за Джаич без да има нито един въздържал се или против. Мандатът на Джаич е четиригодишен.

"За мен е чест, че получих възможността да ръководя сръбския футбол. Приех това предизвикателство, защото чувствам, че със знанията и опита, натрупан от спечелването на 36 клубни трофея, световни и европейски титли, мога да помогна. Мисля, че заедно можем да издигнем сръбския футбол на по-високо ниво. Има много неща във ФСС, които работят добре, но и неща, които можем да подобрим. Еталонът за работа в очите на обществото е националният отбор и ние ще направим всичко възможно той да бъде редовен участник в най-големите състезания и да прави пробив на тях. Приоритет е да отидем на Европейското първенство и да успеем там“, каза новият президент на ФСС Драган Джаич.