Палавата Парис Хилтън създаде доста проблеми на органите на реда в ЮАР, но все пак се отърва невредима. Не така стоят нещата за нейна приятелка и супермодел на Playboy. Богатата щерка се отърва без особени последици, след като й бе повдигнато обвинение, че е пушила марихуана по време на мач от Мондиал 2010. Съдът я оневини, а самата Парис заяви, че все още харесва много ЮАР, независимо от случилото се.

По друг начин обаче се чувства Дженифър Роверо, която бе арестувана заедно с г-ца Хилтън. Бившият модел, показал прелестите си от страниците на популярното мъжко списание, призна в съда, че е имала в себе си марихуана. Двете дружки изгледаха двубоя от Мондиал 2010 между съставите на Бразилия и Холандия.

Заради това провинение, Дженифър Роверо ще бъде депортирана от страната и в следващите 2 години няма да има право да стъпва в ЮАР.

Парис Хилтън се опита да опровергае в личната си страница в Twitter, че е била арестувана, но въпреки това вече я има запечатана на десетки снимки как се крие на излизане от полицията.