Според английския полузащитник на ЛА Галъкси Дейвид Бекъм, тимът му ще се представи много по-добре в американското първенство под ръководството на новия си наставник Рууд Гулит.

В момента отборът на ЛА Галъкси е на подготовка в Хаваите, където ще изиграе два мача в приятелски турнир, в който още участват тимовете на Гамба Осака (Япония), Хюстън Динамо (САЩ) и австралийския ФК Сидни.

Първият сезон на Бекъм в САЩ премина доста противоречиво, след като футболистът бе измъчван от непрестанни травми, а отборът му се провали в плейофите на първенството.

„Това е ново начало за нас, нов мениджър, нов режим. Много неща вече се промениха, за добро и искаме да възползваме от момента и да започнем да печелим. Все още не сме напълно готови за мачовете от първенството. Тук ще изиграем няколко приятелски двубоя, към които ще подходим много на сериозно. Подходът ми към мачовете е един и същ независимо дали става дума за срещи от световно първенство, Висша лига, Примера дивисион или приятелски двубой. Искам да печеля”, коментира Дейвид Бекъм, който през паузата в американската Мейджър Лийг Сокър поддържаше форма с английския Арсенал.