Английската суперзвезда Дейвид Бекъм всъщност е един „ужасен човек”, когато не играе футбол, по собствените му думи.

Полузащитникът на ЛА Галакси изпада в отвратително настроение, когато е контузен, а съпругата му Виктория отнася тежестта от промяната в разположението му.

В предаването на CNN International „World Sport”, Бекъм заяви: „Когато не играя футбол, е просто ужасно да си край мен. Когато съм контузен, или остана извън състава, можете да питате жена ми, тя знае колко силно искам да съм на терена във всеки момент, и когато не съм, това ми влияе извън него.”

Бекс обаче няма от какво да се оплаче от живота си в Лос Анжелис. „Харесва ми. Мисля, че това е страхотно място да отгледаш децата си. Чудесно място, където да живее семейството ми. Виктория е щастлива и трите ни момчета също са наистина доволни. Има толкова много места, на които още не са ходили. Слизат до плажа един-два пъти седмично и това ги прави щастливи.”

Да си далеч от дома обаче си има и лошите страни, дори да се казваш Дейвид Бекъм. „Има много неща, които ми липсват, като семейството ми в Англия, родителите ми, бабите и дядовците, сестрите ми,” заяви Бекс. „Но трябва да опиташ от различни неща, от различни култури и различен начин на живот. А какво по-добро от това да поживееш в САЩ, особено заедно с децата си?!”