Покрай футбола винаги са се навъртали много красиви жени. И в рутинните периоди, но особено, когато тече голямо първенство. Футболът е шансът на много красиви момичета по света да изгреят и да станат известни. Особено за девойките от по-бедните държави, за които шансът да пробият другояче е минимален.

Сега тече Копа Америка и отново пищна и разголена женска плът краси стадионите на Аржентина. За парагвайката Лариса Рикелме научихме още миналата година по време на Мондиала. Обещаваш, че ще се съблечеш при титла на твоя отбор, но дори и той да не стигне до трофея, все можеш да си намериш друг любим тим, за да блеснеш по твоя начин.

Дори хладната аржентинска зима не може да попречи на много знойни „колежки“ на Лариса - от Бразилия, Перу, Колумбия, Венецуела и прочие, да демонстрират прелести. Те знаят, че шансът да ги улови окото на телевизионната камера е огромен. И оттам-нататък, ако си находчива, напориста и без задръжки млада дама, изгряваш и ставаш известна.

Лариса Рикелме вече е ветеранка в бранша. Латинска Америка и светът ще открива тепърва нови крехки и апетитни създания. Ако не се възползват от възможността, те си остават някъде във фавелите на Рио де Жанейро или крайните квартали на Лима.

Така че, да викнем отново: Да живее Цар Футбол!