Бразилия победи Ирландия с 2:0 в контролна среща, играна на „Емиратс Стейдиъм” в Лондон. „Кариоките” показаха класата си и стигнаха до успеха след автогол на Андрюс и попадение на Робиньо.

Селекционерът Карлос Дунга даде шанс за изява на халфа на Лион Мишел Бастос, както и на нападателя на Волфсбург Графите, които показаха добра игра.

През почти целия мач „кариоките” контролираха събитията на терена и заслужено стигнаха до победа в мача, който е един от последните преди Световното в ЮАР през лятото.

Резултатът бе открит в самия край на първото полувреме. Майкон намери Робиньо по дясното крило, той центрира ниско в наказателното поле, от където Кийт Андрюс в опит да изчисти вкара топката във вратата на Шей Гивън.

Вторият гол в мача падна в 76-та минута и бе реализиран след страхотна атака на бразилците. Топката бе разиграна перфектно, като мина през Кака, Графите, Робиньо и отново Графите, който намери Робиньо и от границата на наказателното поле футболистът, който все още е собственост на Манчестър Сити, вкара за 2:0.