Халфът Даниел Карвальо си припомни интересна среща с Владимир Путин. Преди 15 г. ЦСКА Москва с бразилския национал в състава си спечели Купата на УЕФА и отборът получи покана да се яви при руския президент. 
 
„Срещата беше 2-3 дни след победата в УЕФА. През цялото това време ние не спряхме да празнуваме. Ако не се лъжа, автобусът на ЦСКА тръгна в 9 ч. сутринта и ние с Вагнер Лав почти веднага заспахме. Нямахме представа какво означава Путин за руснаците.
 
Ние в Бразилия нямаме такова възхищение от президента. Когато пристигнахме, нашият преводач не бе допуснат да влезе на срещата и ние почти разбрахме какво се случва и какво се говори. Просто седяхме и гледахме, докато не дойде важният момент. Донесоха една топка, всички се подписахме върху нея и после я подадоха на Путин.
 
И тогава Вагнер Лав  взе топката от ръцете на президента и започна да жонглира, подканвайки го и той да го направи. Руснаците гледаха уплашено, а Вагнер смяташе, че е смешно. За нас това беше естествено, типично по бразилски.
 
Путин обаче прие добре ситуацията и това свали напрежението в нашата делегация", разказа с усмивка Карвальо в интервю за бразилския журналист Фабио Алейшо.
Бившият футболист на ЦСКА Москва продължава да играе, въпреки че наскоро навърши 37 години.