Бразилската легенда Бранко разкри, че Селесао има специална система за печелене на Световни първенства – никакви забрани за удоволствия. По същата схема и българският национален отбор на Димитър Пенев пожъна успехи на Мондиала през 1994 година в САЩ. Бранко твърди, че и бразилците са действали по същата схема – басейн, забавления, и доста от тях – по-разкрепостени от родните привички. В крайна сметка южноамериканците имаха и по-сериозен успех – спечелиха въпросното Световно първенство.

Бекът, който бе член от тима на Бразилия, триумфирал в САЩ, заяви: „Какво лошо има в това? Моят син Стефано дори бе заченат по време на Световното през 1994-та година в Сан Франсиско, когато имахме почивен ден.”

„Сексът е полезен,” продължава 46-годишният Бранко. „Освобождава напрежението. Не бяхме печелили Мондиал от 24 години, така че нямаше как да бъде по-зле. Единствено не бива да правиш секс, ако го правиш с жената на съотборник. Разбира се, не можеш да не спиш цяла нощ, или да я прекараш в някой бардак. Ние бяхме изключителни професионалисти през 1994-та. Отидохме в САЩ, за да спечелим.”

„Пиенето също бе позволено в лагера ни, три-четири питиета аз отпускане. И в това не виждам нищо лошо. Ако това бе проблем в Англия и Германия, Италия, Франция и Аржентина нямаше изобщо да има футбол. Това е част от националната култура,” обясни Бранко.