Аржентинският шампион Бока Хуниорс изненадващо загуби с 0:2 като домакин от Нюълс Олд Бойс в среща от втория кръг на местното първенство. За гостите Диего Армани се разписа след час игра, а 2:0 направи Маурисио Спердути в 73-та минута.


В този мач за домакините в игра се завърна Мартин Палермо, който шест месеца се възстановяваше от контузия на коляното. Така Нюълс Олд Бойс, воден от бившия аржентински селекционер Роберто Сенсини, е с пълен актив точки от два мача.

Роберто Нани с глава изравни в четвъртата минута на добавеното време за Велес Сарсфийлд, който завърши наравно 1:1 с Архентинос Хуниорс.

Нападателят Кристиан Фабиани вкара гол само 10 минути, след като направи дебют за Ривър Плейт при победата с 2:1 над Росарио Сентрал като гост. Фабиани, който влезе като резерва в 57-та минута, се разписа в 67-та минута с удар от около 25 метра. Мартин Галмарини изравни за Ривър Плейт, пет минути преди гола на Фабиани, а Милтон изведе домакините напред в резултата в 15-та минута.

Кристиано Кано вкара хеттрик през второто полувреме при победата на Сан Мартин над Индепендиенте с 3:0, Химнасия Ла Плата победи Ланус с 3:2.