Интригуващи събития от света на спорта ще привлекат вниманието на зрителите през ноември в DIEMA XTRA. Последните  за сезона надпревари във Формула 1, мачове от Първа професионална лига и английската Висша лига, най-доброто от френската Лига 1 и още много разнообразие ще предложат DIEMA SPORT и DIEMA SPORT 2 през месеца. Съдържанието от спортните канали е достъпно и в платформата PLAY DIEMA XTRA, а най-интересните двубои ще бъдат излъчени като отделни събития, които могат да се купят единично.

Футболен акцент в родното първенство през месеца са предстоящите срещи по оста София – Пловдив. Неубедителният извън рамките на столицата ЦСКА гостува на стадион „Локомотив” в опит да стане единствения досега отбор от топ 3, който ще надвие непоклатимите „смърфове”. Левски посреща Ботев Пловдив в превъзходна форма и в серия без поражение от „канарчетата” у дома, простираща се в три декади. Първият двубой ще се проведе в събота, а вторият в неделя, 3 и 4 ноември, от 15:00 ч. по DIEMA SPORT.

Вълнения ще има и във Висшата лига, като още тази събота зрителите могат да гледат сблъсъка между преродения Арсенал и непобедения Ливърпул от 19:30 ч. по DIEMA SPORT 2. В същия канал футболните фенове ще преживеят емоцията от сърцето на град Манчестър с мача между Сити и Юнайтед – на 11 ноември от 18:30 ч. В края на месеца, на 24 ноември от 19:30 ч., Тотнъм Хотспър ще търси победата над един от най-големите си местни съперници – Челси. Зрителите ще могат да гледат и най-интересните футболни срещи от Френската Лига 1. На 11 ноември от 22:00 ч. в ефира на DIEMA SPORT 2 на живо ще бъде излъчен двубоят между Монако с Тиери Анри начело и безгрешния в първенството Пари Сен Жермен.

Люис Хамилтън завоюва пета световна титла в кариерата си два кръга преди края на шампионата и достигна втория във вечната класация Хуан Мануел Фанджо. Пред погледа му остава единствено Михаел Шумахер (7), но с още две победи през сезона той би изравнил най-доброто си постижение за една състезателна година (11). Как обаче ще протекат финалните надпревари от състезанието, любителите на високите скорости могат да проследят на живо в спортните канали на DIEMA XTRA и в PLAY DIEMA XTRA. На 11 ноември в Бразилия от 19:10 ч. пилотите ще се борят за голямата награда на дългата 4,309 км писта Интерлагос. Надпреварата в Бразилия ще бъде излъчена пряко в ефира на DIEMA SPORT. Кой ще бъде големият победител в старта в Абу Даби, зрителите могат да разберат на 25 ноември от 15:10 ч. по DIEMA SPORT 2.

Родната Суперлига по волейбол постепенно набира скорост, а през ноември предстоят редица интересни двубои. Един от тях е ЦСКА – Левски, който ще се проведе на 17 ноември от 18:30 ч. по DIEMA SPORT 2.

За почитателите на бокса спортните канали  на Нова Броудкастинг Груп през ноември ще предложат две интригуващи събития. На 3 ноември от 21:30 ч. по DIEMA SPORT зрителите могат да гледат Световните боксови супер серии от Глазгоу. В същия канал на 11 ноември от 03:00 ч. са Световните боксови супер серии от Чикаго.

Гледайте най-интересните спортни събития през ноември на живо в ефира на DIEMA SPORT и DIEMA SPORT 2, както и онлайн в платформата PLAY DIEMA XTRA.