Вече бившата приятелка на Адриано – Дани Болина – засне много сексапилна фотосесия за бразилското списание „Папараци”. Танцьорката, смятана за една от най-съблазнителните жени в страната на кафето, за пореден път доказа, че това е факт.

Наскоро Дани се „сдоби” с нови 350 мл силикон в гръдта си, която и без това е олицетворение на бразилската хубост с пищни форми.

Пред списанието Болина разкри, че връзката и с Адриано е траяла много кратко, и двамата вече не са заедно. „Познавам го от две години, запозна ни приятел. Имахме връзка, но нещата между нас никога не са били сериозни. Просто излязохме няколко пъти. Желая му всичко най-хубаво, Адриано е страхотен човек,” похвали го Дани.

Тя обаче заяви, че няма вероятност двамата да се съберат отново в бъдеще. „Не знам какво ни очаква, но никой от нас не мисли за това. В момента и двамата имаме други приоритети,” добави тя и категорично отрече слуховете, че мислят да живеят заедно.

На въпрос за всички други любовни завоевания на Адриано, Дани обясни, че според нея той просто много е много „обичлив” и „се наслаждава на живота”. „Той е хубаво момче, има успех, и се радва на живота,” каза още Болина. „Онова, което на мен ми допада, е че той е скромен. И много откровен и любвеобилен.”