Тъмните облаци над главата на подалия оставка президент на ФИФА Сеп Блатер се сгъстяват още повече. Бившата му дясна ръка Джак Уорнър заплаши да разкрие още информация, която може да тикне швейцареца в затвора. 

Бившият шеф на КОНКАКАФ и бивш вицепрезидент на световната централа Уорнър не е във футбола от 2011 г., когато беше заловен с подкуп при опит да продаде гласовете срещу Блатер на изборния конгрес на ФИФА. 

Въпреки че не беше преследван за постъпките си, той се оттегли, а в разразилия се скандал около световния футбол в края на миналия месец името му беше посочено като основен заподозрян за пране на пари, корупция и приемане на подкупи. 

Дали защото е притиснат от правосъдието, или защото съвестта му се е обадила, но бившият учител по история обеща още разкрития срещу Блатер. Той е издирван от Интерпол, след като избяга от ареста, правейки се на болен, но се оказа, че е в родината си Тринидад и Тобаго и дори отправи обръщението си по телевизията. Уорнър сподели още, че се страхува за живота си. 

"Извинявам се на всички в моята родина, че не разкрих това, което знам, по-рано. Блатер много добре знае защо падна. Аз също и ще помогна да го заковем. Само че трябва да ви кажа, че ме е страх за живота ми."

"Но дори и моята евентуална смърт няма да попречи на лавината, която се задава, да помете всичко по пътя си. Но вече няма връщане назад. Нека камъните паднат там, където ще паднат", сподели Уорнър в родината си, където сега се е включил и в политическия живот.