Алан Дзагоев обяви края на своята футболна кариера. 33-годишният бивш руски национал за последно игра в гръцкия Ламия. Дзагоев има 58 мача за националния отбор на страната си, но се отказа след Световното първенство през 2018 г. 
 
„Реших да прекратя професионалната си кариера. Контузиите при мен сякаш нямат край. Първо имах проблем с подколянното сухожилие, след това получих разтежение на прасеца на левия крак. Травмите ме преследват постоянно през последните пет години и това е причината да взема това решение толкова внезапно. Животът не свършва дотук, футболът също. Вече имам планове за бъдещето си", обясни Дзагоев.
 
В края на септември той подписа с гръцкия Ламия като свободен агент, но постоянните контузии бяха в основата на разтрогването на договора. Дзагоев дебютира за Ламия на 20 октомври и изигра общо 14 минути за гръцкия клуб.
 
Дзагоев изкара голяма част от кариерата си в ЦСКА Москва, с който има три шампионски титли на Русия и спечели Купата и Суперкупата на страната по 4 пъти. Той има 77 гола и 93 асистенции в 395 мача за клуба.