Бившият национален вратар на Черна гора Младен Божович е направил опит за самоубийство, съобщиха медиите в родината му. 37-годишният  футболист от близкото минало е открит с няколко прострелни рани по тялото, като две от тях са в гърдите. Той е настанен в болница в критично състояние.
 
Божович е бивш играч на сръбския Партизан, унгарския Видеотон, руските Том (Москва) и Химик (Дзержинск), както и на редица черногорски отбори. За националния отбор на Черна гора има 42 мача, като два от тях са срещу България. На 7 септември 2010 г. той е титуляр при победата с 1:0 в европейска квалификация на стадион „Васил Левски“, както и на 4 юни 2011 г. при равенството 1:1 в Подгорица.
 
Семейството на бившия вратар излезе със специално съобщение в социалните мрежи, в което благодари на всички за проявената загриженост за състоянието на Божович. От изнесената информация стана ясно, че той е настанен в специализирана болница в Черна гора. Роднините на бившия футболист споделят, че състоянието му е тежко, но се счита, че животът му за момента е вън от опасност.