Бившият халф на Манчестър Юнайтед Луиш Нани, който сега играе в Орландо Сити, разкри как футболистите от Висшата лига празнуват в Англия.
 
„Никога не съм имал проблем. В точното време, например, ако имах почивен ден на следващия ден, можех да се забавлявам през нощта. Или в специални дни като Коледа или Нова година - никой в ​​Англия не се интересува от това", заяви той пред журналисти в САЩ.
 
Нани призна, че е имало случаи, когато играчи идвали на тренировка в нетрезво състояние, но срещали разбиране от Алекс Фъргюсън. 
 
В новогодишната нощ дори можехме да ходим на пиянски тренировки, треньорът не се интересуваше. Сър Алекс Фъргюсън знаеше как да се държи с играчите и разбираше, че това е специален ден, няма смисъл от претенции.
 
Цяла година играехме нонстоп. Ако Уес Браун един ден се напие, какво можете да направите? Беше радост, момент на отпускане, друг тип тренировки.
 
Няма да лъжа, харесвах партитата. Но сега ги избягвам, защото за да играете на най-високо ниво, трябва да пропуснете партита и да знаете в кое време можете да се отпуснете. Това правя аз", каза още Нани.
 
Португалското крило игра в Манчестър Юнайтед от 2007 до 2015 г., като записа 230 мача и 40 гола.