Бившият футболист на ЦСКА и Ботев Пловдив Грегъри Нелсън, който само преди дни подписа договор с отбора воден от Стойчо Младенов - Кайсар напусна тима и няма да играе в казахстанското първенство.

Нелсън забърка невероятна каша и в крайна сметка не се знае дали ще може да играе през следващите шест месеца, а дори и година.

„Няма да остана да играя в Кайсар. В момента съм си вкъщи при семейството и няма да се върна на лагера при отбора“, коментира Нелсън.

Стойчо Младенов взе още един класен футболист, играл в България

„Да, подписах договор с Кайсар, но няма да се върна при отбора. Имам семейни проблеми, които няма да ми позволят да стоя далече от най-близките ми хора през следващата година. Не мисля, че клубът ще ми позволи да се прибирам у дома, когато тези проблеми се задълбочат. Не знам дали договорът ми с Кайсар ще бъде прекратен. Не се вълнувам много от това. Ще остане близо до семейството ми. Надявам се, че от клуба ще ме разберат. По-късно ще се опитам да си намеря отбор, който ще ми позволи да остана близо до моето семейство. Не изключвам възможността и да не играя през следващите шест месеца“, каза още Нелсън.