Бившият футболист на Байерн Мюнхен и Манчестър Сити Мартин Демикелис преживя истински кошмар, след като трябваше да се изправи срещу четирима крадци, които бяха нахлули в неговата къща в Марбея.

Аржентинецът се изправи с един нож срещу четиримата крадци, които измъкнаха сериозно количество пари и бижута от къщата му.

Още по-притеснителното е, че по това време в къщата са спели жената на Демикелис – Еванджелина Андерсън и трите им деца – Лола, Ема и Мартин.

38-годишният бивш футболист се е събудил посред нощ и когато е слязал на долния етаж на къщата, се е сблъсъкал с четиримата маскирани крадци.

Демикелис вдигнал шум с викове, което подплашило крадците и те избягали уплашени, че полицията може да ги хване.

Мартин Демикелис се е преместил наскоро със своето семейство в новата им къща.

Полицейските доклади показват, че крадците са успели да задигнат пари и бижута от къщата на бившия аржентински национал.

Съпругата на Демикелис заяви, че за щастие всички са добре, но децата им са били много уплашени от случилото се.

Крадците са успели да проникнат в къщата на Демикелис през един от прозорците.

Демикелис, който също така притежава италиански паспорт, и Еванджелина се ожениха през юли 2015 година в Буенос Айрес. Мартин е тяхното първо дете, което е родено в Мюнхен на 3 май 2009 година.

Преди две години аржентинецът прекрати състезателната си кариера в тима на Малага. През годините той е играл за Байерн (Мюнхен), Атлетико (Мадрид) и Манчестър Сити.