Феновете на Глазгоу Рейнджърс най-после имат повод за истински празник. Вчера техният любим отбор спечели титлата в Шотландия, след дълги години чакане, а Джерард е големият герой на феновете.

Gulliver/GettyImages
65 снимки

Легендата на Ливърпул се превърна в истински любимец на привържениците, които успяха да детронират Селтик с убедителна точкова преднина на върха. Следващата цел пред Стивън е да защити  трофея в шотландската висша лига и да опита да вкара „рейнджърите“ в груповата фаза на шампионската лига.

Бившият собственик на шампионите Дейвид Кинг е твърдо уверен, че бъдещето на Стивън Джерард е пряко свързано с Рейнджърс. Кинг изобщо не се интересува от информациите, които пращат бившия английски национал на треньорския пост в Ливърпул и заяви, че напълно вярва в Джерард и неговия морал.

„Вижте, феновете на този отбор толкова дълго чакаха трофея и най-после имат огромни поводи за радост. Стивън Джерард завинаги остава в историята на Рейнджърс и  феновете ще го обичат и помнят. Той вече влезе в сърцата на хората и сега не е боготворен само от феновете на Ливърпул. Прекрасно знаем любовта на  нашия мениджър към Ливърпул и всичко там, това е легендарен клуб с невероятни привърженици. Аз обаче мисля, че Джерард е готов на всичко  да остане и отново да се бори за титлата  и през следващия сезон, а нека не забравяме, че съставът има страхотен шанс да влезе в групите на шампионската лига, нещо, което също не се е случвало от доста време. От друга страна, вярвам, че нещата в Ливърпул ще се стабилизират, те разполагат с фантастичен мениджър, който в никакъв случай няма да освободят, или поне не скоро. Всички фенове на Рейнджърс вярват на Джерард и го обичат и честно казано аз изобщо не се съмнявам в неговия морал. Сигурен съм, че той ще изпълни проекта си и тепърва ще ни носи още много незабравими емоции“, сподели Кинг