Безплатната игра BETFAIR CUP е  за всеки начинаещ или напреднал фен  на футбола и спортните развлечения, организирана от bet2bonus.com  

BETFAIR CUP е месечна игра с награден фонд 200 EUR/GBP без никакви изисквания да рискувате ваши собствени средства!  
Наслаждавайте се на  удоволствието да сте типстър! 

Прогнозирайте изхода на избрани от вас събития и/или общия брой голове в мачовете, и ако сте от познавачите в челните места на класирането, ще получите награда от нашите партньори Betfair!  

Bet2bonus предоставя актуална информация за дневни и седмични промоции от лицензирани букмейкъри за Българския пазар, както и за новорегистрирали се потребители! С нашите всекидневни новини, ще бъдете информирани за най-актуалните промоции от големите първенства в Европа и по света.  

В обновения спортен сайт на  Bet2bonus ще намерите и много  информация за безплатни бонуси, прогнози,  разплащателни методи за депозиране и  теглене на печалбите ви, калкулатор  за изчисление при игра на повече от  един изход на даден спортен мач,  надеждност и рейтинг на всеки  букмейкър, подробности какво  представляват различните видове  коефициенти, връзки към полезни  уебсайтове, правилата на всеки един  вид спорт и много други. И това  благодарение на дългогодишните ни  усилия да съберем цялата тази  информация на едно място за вас!