Бившият бразилски национал Роналдо засне реклама на газирана напитка, маскиран като динозавър, съобщава Globoesporte.com.

Роналдо, наричан някога Феномена, в момента се подвизава в бразилския Коринтианс. В тв клипа той танцува, надянал динозавърски костюм, рекламирайки Guarana Antarctica. Накрая на рекламата футболистът, чието наднормено тегло и влечението му към травестити ускориха сгромолясването на кариерата му заради нескончаемите контузии, сваля динозавърската маска и се ухилва, демонстрирайки безподобните си два горни зъба. Клипът е качен и в YouTube, където се радва на значителен интерес - над 180 000 гледания до момента.

В интерес на истината трябва да се отбележи, че охраненият бивш нападател на Айндховен, Барселона, Интер, Реал и Милан се вписа отлично в Коринтианс - с негови решителни голове отборът спечели шампионата на щата Сао Паоло. Роналдо отбеляза и едно от попаденията във вратата на Интернасионал в първия мач за Купата на Бразилия. Срещата-реванш е в Порто Алегри на 1 юли. Надеждите за крайна победа на торсидата от Сао Паоло са свързани най-вече с нейния стар-нов любимец - Роналдо екс-Феномена, понастоящем Динозавъра.