Българският нападател Димитър Бербатов демонстрира скромност след първия си гол за новия си тим ПАОК. Той беше в основата на успеха с 2:1 в гостуването на Атромитос, въпреки че се появи на терена в 58-та минута. 

Той първо изравни резултата в 72-та минута, а в допълнителното време спря топката за Роберт Мак в наказателното поле, който с изстрела си донесе победата на "черно-белите" от Солун. 

"Не е важно какво правя аз, важното е отборът да печели. Сега мислим за другия ни мач, а той е с Борусия Дортмунд. Това е много силен отбор и за него трябва да се подготвим добре, а после да мислим и за останалите дербита", сподели Бербатов след мача. 

Той започна в трети пореден мач за първенството на пейката и влезе малко преди 60-та минута, защото все още има да наваксва във физически план. Но след това представяне, наставникът Игор Тудор му гарантира титулярно място срещу Дортмунд. 

"Все още не мога да ви кажа много неща за мача с Борусия. Но е ясно, че в него Бербатов ще е титуляр", коментира хърватският наставник на ПАОК веднага след успеха над Атромитос.