Английската футболна легенда Дейвид Бекъм не се отказал от намерението един ден да привлече някого измежду Лионел Меси и Кристиано Роналдо в своя тим от МЛС – Интер Маями.

Клубът ще дебютира в елитното футболно първенство на САЩ през 2020 година, а като има планове за изграждането на 25-хиляден стадион, след като получи одобрение от градската управа през ноември.

Бекъм съвсем скоро ще започне и търсенето на играчи, с които да стартира новото си приключение. На този етап той едва ли може да се надява действително да привлече Меси или Роналдо, но това е ход, който със сигурност ще опита в по-далечното бъдеще. „Всеки има своя списък с желани имена, всеки го прави, но ако се вгледате в нивото, което Лео и Кристиано показват, макар и в годините към края на кариерите си, аз не очаквам да се оттеглят скоро”, заяви Бекс.

„Те все още поддържат толкова високо ниво, така че едва ли биха напуснали настоящите си отбори, но ще видим. Никога не можеш да знаеш какво крие бъдещето във футбола.”

„Като организация, като клуб започваме да се оглеждаме за играчи и възможности, проверяваме кои са потенциалните варианти. Разполагаме с добър тим тук и ще започнем да нареждаме пъзела, но трябва да сме бързи, защото ни остава едва година време”, допълни Бекъм.