Нападателят на Реал Мадрид Гарет Бейл отпразнува бурно класирането на Уелс за Евро 2020, пише The Sun. След успеха над Унгария с 2:0, звездата на тима взе от феновете знаме, на което беше написано: „Уелс, голф, Мадрид. В този ред.” Той използва флага, за да се снима със съотборниците си за спомен.

Постъпката му би могла да се изтълкува като заяждане с феновете на Реал Мадрид, които издигнаха знамето, в знак на протест, че за Гарет Бейл има по-важни неща от техния клуб.

30-годишният национал на Уелс не е обличал екипа на испанския гранд от началото на октомври, но игра в два мача за националния отбор. Привържениците на Реал често критикуват нападателя, че играе голф, което му пречи да се представя на ниво за „Белия балет”. Освен това в Испания дори започнаха да го наричат: „Играчът на голф”.

Гарет Бейл е в конфликт с треньора на Реал Мадрид Зинедин Зидан, който ясно даде знак, че не желае нападателя в своя отбор. От своя страна футболистът също не търси примирие и се опитва да си намери нов отбор.