Нова трагедия се случи в река Лим, в която през 2004 г. се удавиха 12 български ученици. Сред тях беше и талантливият футболист Юлиян Манзаров, в чиято чест след това беше организиран детско-юношески турнир.
 
Сега в ледените води на реката се е самоубил бащата на бившия сръбски футболист Ивица Драгутинович - Драгой, съобщават сръбските медии. Снощи семейството му е подало сигнал за изчезването на Драгутинович-старши.
 
Веднага е започнало издирване и близки до семейството са намерили леката кола на Драгой Драгутинович на шосето между Приполие и Нова Варош. След това тялото му е открито в река Лим.
 
Веднага са били извикани спасителни служби. Пристигнали са петима пожарникари, които в продължение на два часа са вадили тялото на Драгой Драгутинович от ледените води.
 
За момента няма информация относно причината, принудила бащата на бившия футболист да отнеме живота си.
 
47-годишният Ивица Драгутинович има 49 мача за националния отбор на Сърбия. На клубно ниво е играл за Бор, Борац Чачак, белгийските Гент и Стандард Лиеж, но най-успешен е престоят му в Севиля. Носи екипа на испанския клуб в периода 2005-11 г. и печели по два пъти Кралската купа (2007, 2010) и Купата на УЕФА (2006, 2007), както и по веднъж Суперкупата на Испания (2007) и Суперкупата на УЕФА (2006).