Бандата и Гаджев лидери в Кипър, Стойчев изгонен за Етникос

Иван Бандаловски<strong> източник: facebook.com/Ivan-Bandalovski</strong>

Иван Бандаловски източник: facebook.com/Ivan-Bandalovski

Двама българи излязоха на върха във временното класиране на шампионата в Кипър. Това са Иван Бандаловски и Владимир Гаджев, чийто тим Анортозис надделя с 1:0 над Арис Лимасол и окупира първото място. 

Бандата беше на терена през всичките 90 минути и имаше стабилни изяви и в двете фази на играта. Гаджев се появи като тактическа смяна в последните секунди, за да бъде задържана преднината. 

Секу Сисе отбеляза единственото попадение за Анортозис след точно един час игра. Еваристе Нголок от Арис Лимасол беше изгонен малко по-късно и това предреши успеха на новия лидер в първенството. 

Така след три кръга от началото на сезона тимът на Бандата и Гаджев е със 7 точки в класирането, докато преследвачите са поне с по точка назад. Шампионът АПОЕЛ Никозия пък тепърва има да наваксва в мачовете. 

Още един българин игра в неделя вечер в кипърския шампионат. Това беше Борислав Стойчев, който излезе с екипа на Етникос Ахна срещу Омония Никозия. Тимът му падна с 1:2, а българинът беше изгонен в 90-та минута. 

Свързани материали

  • Макриев и Неа Саламина вгорчиха леко дебюта на Гаджев и Бандаловски за Анортозис Макриев и Неа Саламина вгорчиха леко дебюта на Гаджев и Бандаловски за Анортозис
  • Гаджев се събра с Бандаловски в Кипър Гаджев се събра с Бандаловски в Кипър
  • vesti.bg vesti.bg
профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Владимир Гаджев Кипър Борислав Стойчев Етникос Ахна Иван Бандаловски Анортозис

Други