Отборите на Йънг Бойс и Аталанта изиграха уникален мач т петия кръг на група „F“ в Шампионската лига, в който не успяха да се победят и завършиха при резултат 3:3. Попаденията за тима на Джан Пиеро Гасперини отбелязаха Дуван Сапата (10’), Хосе Луис Паломино (51’) и Луис Муриел (88’), а за швейцарците се разписаха Джордан Сибачу (39’), Венсан Сиеро (80’) и Силван Хефти (84’).

Гостите, които търсеха задължителна победа, стартираха силно и поведоха в резултата още в десетата минута, когато Ремо Фройлер успя да пробие отляво и след това намери Дуван Сапата, който макар и малко случайно отклони в долния ъгъл – 0:1.

Домакините обаче изравниха чрез Сибачу пет минути преди края на първата част, когато той намери топката след корнер и я прати в обратния ъгъл за 1:1.

Бившият играч на Лудогорец Хосе Луис Паломино даде нова преднината на Аталанта в 51-ата минута, когато се оказа на границата на наказателното поле и намери горния ъгъл на вратата за 2:1.

Футболистите на Давид Вагнер обаче успяха да обърнат резултата в своя полза в рамките на четири минути чрез Венсан Сиеро в 80-ата и Силван Хефти в 84-ата минута.

Появилият се обаче в 87-ата минута Луис Мориел успя да донесе равенството и точката за бергамаските с първото си докосване на топката секунди след появата си.

По този начин Аталанта остава на третата позиция с актив от 6 точки и в последния кръг приема Виляреал, а двата тима ще се борят за второто място в групата. Йънг Бойс остава последен с актив от 4 пункта и в последния си мач ще гостува на класиралия се вече за 1/8-финалите Манчестър Юнайтед.