Доскорошният национал на Аржентина Едуардо Салвио се забърка в сериозен скандал. Халфът на Бока Хуниорс е издирван от полицията, тъй като е  обвинен, че е блъснал бившата си съпруга с кола и е избягал от местопрестъплението, информира Оле.
 
Съобщава се, че инцидентът е станал в нощта на 14 април местно време в Пуерто Мадеро. Бившата съпруга на Салвио заварила футболиста в кола с друга жена. Тя почукала на прозореца, за да говори с бившия си съпруг, но той не свалил стъклото. Момичето застанала близо до колата, така че Едуардо да не може да си тръгне, но футболистът, без да се колебае, включил на скорост и натиснал педала на газта, като блъснал бившата си съпруга със задната част на колата.
 
В резултат на това момичето е откарано в болница с травми на десния си крак. 31-годишният Едуардо Салвио се издирва, полицията все още не е установила местонахождението му.
 
До 2020 г. Салвио играеше за националния отбор на Аржентина, за който има 14 мача. Той е бивш играч на Атлетико Мадрид и Бенфика. Първоначално е в лисабонския гранд под наем, а след това изцяло откупен за 11 милиона евро.