От Бока Хуниорс са пределно амбицирани да се представят силно на предстоящото Световно клубно първенство през идното лято. Състезанието е с изцяло нов формат и ще се проведе в Съединените щати.

От аржентинския гранд са твърдо решени да направят нужното, за да гонят високи цели и още през януари са готови да „хвърлят сериозни пари“ за подсилване на състава.

Наставникът на Бока Фернандо Гаго силно желае двама футболисти на Рома, като става дума за Леандро Паредес и звездата на „вълците“ Пауло Дибала. В случая на Паредес задачата изглежда по-лесна, тъй като настоящият договор на играча изтича през лятото на 2025 година и е много вероятно той да си тръгне още през януари.

За привличането на Дибала, обаче, от Бока Хуниорс ще трябва доста да се потрудят, но шефовете на тима не крият амбиции да направят всичко възможно, за да върнат аржентинеца в Южна Америка. Тепърва ще стане ясно дали ще се стигне до подобни трансфери, но грандът от Буенос Айрес определено ще опита да направи впечатление през идното лято.