Аржентинската красавица Памела Давид показа, че освен сексапил и ум, притежава и златно сърце. Телевизионната водеща реши да организира благотворителен мач, за да събере средства за набавянето на необходимата медицинска техника за лечението на остра заразна тропическа треска – денга – разпространена в малките бедни аржентински градчета.

Памела Давид, популярна ТВ водеща и бивша Мис Туризъм, е преценила, че най-доходоносно ще бъде провеждането на футболен мач, въпреки че е женена за бивш баскетболен национал. Все още не са известни подробности около благотворителното събитие, но в Аржентина вече всички сипят похвали по адрес на брюнетката.

Памела, която стана майка само преди три месеца, вече си възвърна страхотната форма, и изглежда точно както по кориците на мъжките списания, за които позира през изминалите години. До този момент хубавицата бе известна предимно с голите си снимки и пиперливи коментари, но с организирането на благотворително събитие, за нея вече се говори само с ласкави думи.