Националният селекционер на Сърбия Радомир Антич заяви на пресконференция, че в утрешната контрола с България неговия тим ще продължи своята позитивна серия от резултати.

Специалистът добави, че няма да има някакви драстични промени в състава на западните ни съседи, като единствено под въпрос остава Бранислав Иванович.

"На гости ни идва много качествен съперник с много отлични играчи, които са предвождани от Димитър Бербатов и Стилиян Петров. Имал съм удоволствието да тренирам няколко български футболисти и те винаги са работили прекрасно с мен. Ние обаче знаем какво искаме. Зад нас са добри игри и отлични резултати в квалификациите за световното първенство и ние искаме да продължим по този път", коментира Антич.

"Нямам никакви дилеми около състава и няма да има изненади. Остава само утре да видим как ще се усеща Иванович, който има леки проблеми с контузия. Вярвам, че нашите фенове ще дойдат на стадиона и още веднъж ще ни подкрепят, което ще означава много за нас", добави националният селекционер на Сърбия.