Англия победи с 3:0 Уелс в контрола, играна на "Уембли". И трите попадения бяха дебютни с националната фланелка за играчите, които ги отбелязаха. Доминик Калвърт-Люин, който не спира с головете от началото на сезона, откри резултата в 26-ата минута. Конър Коуди в 53-та  и Дани Ингс в 63-та вкараха още две много хубави попадения и дадоха настроение на "трите лъва" преди предстоящите мачове с Белгия и Дания от турнира Лига на нациите. 

Калвърт-Люин беляза дебюта си с пореден гол от началото на сезона. В 26-ата минута нападателят на Евертън засече с глава чудесно центриране на Грийлиш - 1:0. Това бе десето попадение за Калвърт-Люин в общо седемте му мача във всички турнири от началото на сезона.

В 53-тата минута Конър Коуди удвои, след като засече от въздуха на далечната греда перфектно центриране от свободен удар на Киърън Трипиър.

В 63-тата минута и Дани Ингс вкара първото си попадение за Англия. Нападателят на Саутхамптън засече със задна ножица топката, която Мингс бе отиграл преди това с глава след центриране от корнер на Филипс.

За Уелс следващата среща е в Лигата на Нациите - гостуване на България в София.