Само след няколко дни на "Лудогорец Арена" българският шампион ще играе срещу сръбския Партизан своя първи мач от 3-ия предварителен кръг по пътя към групите на Шампионската лига.

В състава на западните ни съседи личат имената на доста звезди, а една от тях е на младия Андрия Живкович.

Роденият на 11 юли 1996 година в Ниш футболист е един от най-големите таланти на "гробарите". А от там са излезли имена като Зоран Тошич, Стеван Йоветич, Адем Ляич, Стефан Савич, Митрович, а има още доста други.

Атакуващият полузащитник, който може да играе и като крило не впечатлява с физически данни. Висок е 170 см. Тежи 66 кг, но е само на 18 години.
Най-младият капитан в историята на Партизан и най-младият дебютант за националния отбор на Сърбия, говори много. На 16 години дебютира за първия отбор на Партизан през април 2013 година срещу Нови Пазар.

Играе предимно по десния фланг. По стил прилича на нашия Александър Тонев, както и на Ариен Робен.

Живкович не е много висок футболист и може рязко да смени посоката си на движение. Има качества на лидер. Все още не притежава физически данни за топ играч, но е само на 18 години. Още сега има интерес към него от редица европейски отбори, но ще видим на къде ще тръгна кариерата му. По време на Европейското първенство до 19 години ръководството на сръбската федерация се разсърди на Партизан, които прибраха футболиста преди битките с българския шампион. В миналогодишния сблъсък между двата отбора, Живкович не игра.

Лудогорец има върху какво да се замисли, и да внимава, но със сигурност Партизан е проучен от скаутите на шампиона.