Голмайсторът на американския национален отбор Ландън Донован получи любопитна оферта веднага след отпадането на САЩ от Монидал 2010. Любимецът на феновете отвъд Океана може да се включи в шоуто Dancing with the Stars на ABC. Той ще бъде поканен от продуцентите на танцовото състезание, чийто вариант се радва на успех и сред българската аудитория.

„Искаме Ландън в нашето шоу,” коментира източник от Dancing with the Stars. „След чудото, което сътвори, за да прати САЩ на осминафинал, той веднага спечели сърцата на хората в цяла Америка. В най-скоро време ще се свържем с него.”

„Освен всичко друго, той е красавец,” твърди същият източник. „Ще изглежда доста секси в някои от нашите костюми. Той е перфектен за шоуто ни, дано да се съгласи, стискайте палци.”

За Ландън Донован няма да е трудно да съчетава танците и футбола, коментират изданията в САЩ. Неговият Лос Анжелис Галакси играе в същия град, където се снима Dancing with the Stars, и освен това датите на шоуто не се покриват с мачовете чак до 20 септември.