Една от звездите на албанския национален отбор Лорик Кана се закани след равенството със Словения да вземат точка и от България. Играчът на Олимпик (Марсилия) каза, че отборът не е имал късмет пред гола.

„Играхме равностойно, но ние създадохме повече положения и заслужавахме да победим. Словения не ни превъзхождаше с нищо. Трябва да се благодарят, че нямахме късмет да им вкараме един гол от положенията, които създадохме пред тяхната врата".

"Предстои ни мач с България, които са силен отбор, но мисля, че може да ги изненадаме и да им откраднем точка. Играх с моя клуб срещу Левски и знам, че българите подкрепят много своите отбори, но това няма да ни стресне”, заяви Кана.

Друг основен футболист на албанците и съотборник на Чавдар Янков в Хановер 96 Лала също се присъедини към думите на своя съотборник и каза, че Албания е способна да изненада България и дори да я победи.

„Гостуваме, но сега, когато вече не играем за нищо може много неприятно да изненадаме противника. Познавам Янков, но знам, че той е под въпрос за мача, защото има проблеми в стъпалата”.